Niklas.in Nykter skåning med hjärtat till vänster

MUF:s spritfester har lång tradition

Idag fortsätter Helsingborgs dagblad granskningen av MUF:s spritfester och skriver om att det här är något som pågått länge, i åtminstone Helsingborg. Och om man får tro alla kommentarer man läser på olika bloggar så verkar det ha pågått länge på många håll och till och med är ett större problem än jag trodde när jag skrev gårdagens inlägg.

Igår förnekade André Assarsson, vice ordförande i MUF, all kännedom om olaglig spritförsäljning, men idag hävdar MUF:s generalsekreterare att MUF:s styrelse känt till problemet i ett år. Då undrar man ju om Assarsson fortsatt att vara en frekvent besökare på festerna även under det år som MUF centralt påstås ha försökt stoppa festerna (vilket de alltså inte lyckats så bra med förrän media började skriva om saken…)

De lokala moderata politikerna förnekar kännedom om hur det har gått till på festerna, men de har åtminstone blivit inbjudna… När det gäller deras egna fester som MUF:are så har de glömt allt, utom att det var i slutna sällskap och att alla vara över 18 år.

Badlands Hyena lockar dock fram lite skratt:

"Det är i tonåren det gäller att slå ut miljoner hjärnceller och rekrytera unga till MUF. Vad är det för fel på att kombinera dessa aktiviteter?"

Fler artiklar om detta:
Sydsvenskan | Dagen | HD |

Andra som bloggar om detta:
Daniel Sturesson | HD:s ledarblogg | peopleandstuff | Högbergs tankar | Alliansfritt Sverige | Linander tycker | aayla |


Inga kommentarer


Det finns inga kommentarer ännu. Kommentera gärna!

Skriv en kommentar